Jarni: Uz ovakvog Kalinića cijela momčad izgleda kvalitetnije

ZAPREŠIĆ je sretno tlo za "Bile". U predgrađu se Hajduk vadio u prvenstvu; nakon mističnog odlaska Sergija Krešića upravo je tu Robert Jarni ostvario svoju premijernu pobjedu, također i prvu pobjedu Hajduka u gostima ove sezone. A pregrađe se pokazalao i kao idealan teren u Hrvatskom nogometnom kupu; nakon Kranjčevićeve u kojoj su Hajdukovci spašavali katastrofu s devetoricom igrača, i Dragom Gabrićem kao prvim ofenzivcem, Zaprešić je donio pobjedu vrijednu polufinala natjecanja u koje se polažu sve splitske nade.

Jarni nije mogao biti nezadovoljan učinkom svoje momčadi nakon viskih 4:0:

"Izuzetno sam zadovoljan sa svim što je moja momčad pokazala na terenu. Odradili su sve zadatke baš onako kako smo se to dogovorili prije susreta. Igrali smo s malo dodira lopte, težili igri preko bokova i to je uspijevalo. Ušli smo u utakmicu kao da nam je prva, a ne uzvratna, a to me izuzetno veseli. Pokazali smo dijametralno suprotno lice od onog iz Kranjčevićeve. I to na vrlo teškom, za igru neugodnom terenu." - kazao je trener nakon susreta.

Posebno je istaknuo  predstavu najboljeg Hajdukovca Nikole Kalinića, koji je zbog ozljede visio do posljednjeg trenutka. A nakon kratkog izbivanja, vratio se s dva pogotka.

"Njegove su kvalitete opće poznate. S ovako raspoloženim Kalinićem ostatak momčadi izgleda puno agresivnije i kvalitetnije." - dodao je.

D.R.
Foto: V.G.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara