Je li Rossetti kriv što Hrvatska nije u polufinalu Eura?

IGRALA se 119. minuta utakmice, nakon izvrsne akcije Modrića, zabio je Klasnić što je izazvalo buru oduševljenja među hrvatskim navijačima. Nitko tada nije ni pomislio da će se Turci ponovo vratiti, svi smo počeli razmišljati o polufinalu s Njemačkom.

No volej Semiha koji je rasparao mrežu Pletikose, sve nas je vratio u stvarnost i postali smo svjesni da će naši šokirani igrači morati pucati penale. Golu Turaka je prethodilo zaleđe Klasnića, Rustu je brzo ispucao loptu u našu polovicu i nakon što je isteklo 120 minuta, primili smo gol.

Semih je zabio točno minutu i četrnaest sekundi nakon što je isteklo trideset minuta produžetaka. Postavlja se pitanje jesmo li oštećeni, je li Talijan Rossetti trebao prije svirati kraj utakmice i tako nas poslati u polufinale?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koliko god poraz bio gorak i bolan, suca ne bi trebalo kriviti, a dva su razloga za to. Prvi razlog je što su Turci u 117. minuti napravili zamjenu, ušao je Karadeniz, a izašao Nihat. I drugo, naši su reprezentativci dosta vremena slavili pogodak što je također trebalo nadoknaditi.

Na utakmicu s Nijemcima smo zakasnili 74 sekunde, toliko malo nam je trebalo da budemo u polufinalu. Iako će Rossetti sljedećih dana bit pod paljbom zbog toga što je produžio utakmicu, treba priznati da je imao objektivnih razloga za to.

M.Pa.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara