Jelušić uvjeren da su pregovori s Atlanticom opstruirani iz kluba, Atlantic šokiran odnosom Cibone

Jelušić uvjeren da su pregovori s Atlanticom opstruirani iz kluba, Atlantic šokiran odnosom Cibone

Tekst: G.Š.
Foto: Cropix


PREDSJEDNIK Cibone Ivo Jelušić ogorčen je jer smatra da je netko iz kluba opstruirao pregovore s Atlantic grupom. U razgovoru za Jutarnji list Jelušić je rekao kako je s Atlanticom prije deset dana dogovorio da će dostaviti potrebne materijale, no to je učinjeno amaterski.

"Prošlu srijedu smo na upravnom odboru odlučili o tome i prenijeli ljudima u klubu da to obave. U petak sam ponovio svoj zahtjev direktoru Knegi jer dokumentacija još nije bila dostavljena. Zaposlenici kluba to očigledno nisu ozbiljno shvatili, čak bih rekao da se radi o opstrukciji, jer sam od njih naišao na pitanje je li nam potrebna suradnja s Atlantic grupom. Oni su pobrkali lončiće. Njihova je zadaća da provode odluke vodstva kluba, a ne da vode klupsku politiku", rekao je između ostalog Jelušić za Jutarnji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Naglasio je kako će pokušati još jednom kontaktirati Atlantic grupu te da vjeruje da ovo nije konačna odluka.

"Jako sam ljut zbog indolentnosti, no pokušat ću napraviti nešto da ti ljudi ponovno razgovaraju s nama", rekao je Jelušić. Da su šanse minimalne, govore i riječi drugog čovjeka Atlantica Mladena Vebera.

On je u razgovoru za Večernji list rekao kako ta suradnja više nema smisla:

"Na naše traženje objašnjenja nekih brojeva, dobili smo čistu prozu, koja pokazuje stanje duha. Obeshrabrile su nas nevjerojatne razlike u poslovnoj kulturi između nas i njih. Imam osjećaj kao da sam dirnuo u osinje gnijezdo. Vrlo je neprofesionalno kada vam netko daje općenit odgovor i za to mu trebaju tri tjedna i da nakon toga ostanete gdje ste bili prije pet mjeseci", rekao je Veber za Večernji.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara