JEP konjički sport: Tana Car 54.

U PORTUGALSKOM gradu Vilamouri danas u subotu na programu Europskog prvenstva za juniore i mlade jahače bila je utakmica u dvije manše koja je odlučivala o ekipnom pobjedniku te se bodovala za individualni plasman u juniorskoj konkurenciji.

Naša državna prvakinja Tana Car sa Cover Girl danas je jahala odlično, u svakoj manši rušila po tri prepone, što joj je ukupno donijelo 24 negativna boda, a u generalnom poretku uspjela je popraviti svoj plasman za 11 mjesta. Tako Tana ovogodišnje europsko juniorsko prvenstvo završava na 54. mjestu, dok je drugi naš predstavnik Filip Rožmarić sa grlom Scapa Flow isključen je u prvoj manši zbog neposlušnosti konja pa je za njega ovo prvenstvo završeno na 66. mjestu. U juniorskoj konkurenciji bilo je 69 jahača.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ekipni pobjednici su Britanci čija je ekipa ovo zlato zaradila bez negativnih bodova a sličan rezultat ostvaren je i jučer u ekipnom dijelu za mlade jahače. Drugi su Nijemci a treći Belgijanci sa po 8 negativnih bodova. Sutra je finale za najboljih 25 jahača u obje konkurencije.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara