Jerko Leko: Ne želim u Dinamo

NOGOMETAŠ kijevskog Dynama mogao bi propustiti prijateljsku utakmicu s Portugalom zbog obveza u klubu. Miljenik Dinamovih navijača razriješio je dvojbe oko angažmana u Maksimir - povratak je siguran, ali karijeru sada želi nastaviti u nekoj od jačih liga.

"Dynamo Kijev igra 13. studenog utakmicu četvrtfinala Ukrajinskog kupa s Metalurgom iz Donjecka. U klubu još ne govore da će me pustiti za reprezentaciju, ja ništa ne pitam. No, tih dana redovi će nam biti prorijeđeni, jer će Milewski i Aliev igrati za mladu reprezentaciju Ukrajine u kvalifikacijma za EP, Verpakovskis je dobio poziv za latvijsku reprezentaciju, a Peev za bugarsku. U Kupu se igra samo jedna utakmica, a Metalurg uopće nije bezazlen suparnik pa je, stoga, moguće da neke igraće neće pustiti." - kazao je Leko novinaru Sportskih novosti.

"Pročitao sam da me Dinamo želi na godinu dana, a ja to nisam planirao. Ako ću već otići iz Kijeva, veći mi je izazov okušati se u nekoj od liga Petice. Uostalom, Dinamo na mojoj poziciji ima dva sjajna igrača, Mamića i Chagu, i ja mu sada nisam ni potreban. Jednoga dana ću se se sigurno vratiti, ali sada vjerojatno ne." - razrješio je dvojbe oko svog povratka Jerko.

Leko ide na odmor u Brazil nakon 10. prosinca kada završava sezona u Ukrajini.

"Brazilci Rincon, Rodolfo i Rodrigo pozvali su mene i Verpakovskisa u Rio de Jainero. Bit će tamo i moj prijatelj Tomislav Dujmović, nogometaš Međimurja. Deset dana odmora na brazilskom suncu, a onda povratak u Zagreb, na završnicu Kutije šibica." - zaključio je Jerko Leko.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara