Još jedan Dinamovac u dresu Hajduka

NAKON što je u zimskom prijelaznom roku Hajduk, odnosno njegov sportski direktor Igor Štimac, povukao potez desetljeća dovođenjem Nike Kranjčara, bijeli dres će navući  još jedan donedavni igrač Dinama, Danijel Hrman.

Transfer je realiziran vrlo brzo, Hrman je u društvu svog menadžera Dine Pokrovca i odvjetnika Svetina došao na Poljud u utorak u 14:20, a sve je dogovoreno u pola sata.

"Potpisali smo ugovor na godinu i pol, na zadovoljstvo Hajduka i Hrmana." - izjavio je Pokrovac za Večernji list nakon potpisivanja ugovora.

Hrman je izrazio zadovoljstvo činjenicom da će karijeru nastaviti u bijelom dresu.

"Konkurencija me ne plaši. Znam da na mojoj poziciji na lijevoj strani ima mnogo mladih igrača, no spreman sam za borbu i nametanje Blažu Sliškoviću." - ustvrdio je Hrman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danijel Hrman je jedan od igrača Dinama koji nisu pristali na smanjenje ugovora nakon neuspješne polusezone, pa ga je Dinamo, baš kao i Niku Kranjčara, stavio na transfer listu.

"Nije sve točno onako kako je Dinamo prikazivao u medijima." - ustvrdio Hrman, pa dodao kako mu je prvi čestitao stari/novi suigrač Niko Kranjčar.

I sportski direktor Hajduka Igor Štimac, koji ovih dana radi bez prekida, izrazio je zadovoljstvo dovođenjem Danijela Hrmana.

"S obzirom na to da su izgledne prodaje Neretljaka i Đolonge, to je pitanje dana, kako bismo pojačali obranu odlučili smo angažirati Hrmana. On je igrač s velikim iskustvom, a što je najvažnije ima čiste dokumente i za njega ne plaćamo nikakvu odštetu." - kazao je Štimac, pa dodao: "Riječ je o iskusnome igraču koji je odigrao mnogo međunarodnih utakmica i vjerujem da će nam pomoći."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara