Još se ne zna popis svih televizija: Formulu 1 prenosit će TV Istra, ali ne i Z1

Foto: AFP

JOŠ NIJE poznato na kojim će se sve regionalnim televizijama u Hrvatskoj moći pratiti utrke Formule 1. Dok sve ne bude službeno, nitko ne želi puno govoriti pa su na lokalnim postajama i Kreator mediji zakopčani po tom pitanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zasad je tek poznato da će prijenos ići na TV Istri s koje su nam potvrdili da očekuju potpis ugovora s Kreator medijom, tvrtkom koja će prava donijeti u Hrvatsku. Očekuje se i da će kutinska Net TV prenositi Formulu, ali nam to nisu željeli potvrditi. Iako se pričalo da će Formulu prenositi Z1 s te televizije smo dobili dogovor da oni neće prenositi utrke i da ni sa kim nisu razgovarali o toj mogućnosti.

Kreator medija ponudila je 10 lokalnih televizija ekskluzivni prijenos Formule za područje koje pokrivaju. Dok ugovori ne budu potpisani, ne žele izlaziti u javnost s detaljima. Zna se samo da bi prijenosi trebali ići od VN Malezije, da će se prenositi svi treninzi, kvalifikacije i utrke, a jednom tjedno će ići posebna emisija. Komentator će biti Goran Dijaković.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara