Josip Kuže novi trener Dinama?

NA SJEDNICI Dinamovog Izvršnog odbora Josip Kuže trebao bi biti imenovan novim trenerom Modrih. Ukoliko IO prihvati prijedlog predsjednika Mirka Barišića, Kuže će nakon više od 15 godina ponovno sjesti na klupu maksimirske momčadi.

Izvršni odbor sastaje se u srijedu, a na njegovoj sjednici neće biti Zdravka Mamića koji je rekao da neće sudjelovati na sjednici jer nije član toga odbora. Barišić namjerava predložiti sadašnjeg trenera Cvetkovića za sportskog direktora, a njegova bi glavna zadaća nakon sezone bila da budućem treneru predloži igrače s kojima Dinamo računa u sljedećoj sezoni.

Kuže je od 1989. do 1991. godine vodio Modre s Bobanom, Ladićem, Šukerom, Petrovićem, Shalom i drugima, a tada je bio vrlo uspješan. Nedavno je rekao kako bi s ovakvim Dinamom kakav je danas bio prvak Hrvatske, a tu je izjavu potvrdio i u razgovoru za Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovaj put se ne kockam, idem na sigurno! Ne blefiram kada tvrdim da bih s ovim igračima bio hrvatski prvak i prekinuo Hajdukovu dominaciju" - rekao je Kuže.

Osim Kužea, u Maksimirsku 128 navodno stižu još neka pojačanja, međutim nije riječ o igračima.

Novo ime je Mirko Lulić koji bi trebao osnažiti stručni stožer te osloboditi Mamića "dežuranja na prvoj liniji fronte". Goran Bradić pak trebao bi biti čovjek koji će posredovati između novinara i Kluba, što je radio u vrijeme kad je Canjuga upravljao Croatiom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara