Josip Tadić na meti Juventusa?

Josip Tadić na meti Juventusa?

AMBICIJAMA talijanskog drugoligaša Juventusa nikad kraja, stoga čelnici popularne "vecchie signore" odnedavno prate vrlo nadarenog napadača Dinama, Josipa Tadića, prenosi portal "Tribalfootball".

Iako je tek došao u Dinamo, Josip Tadić velika je želja torinskog giganta, a, navodno, bi trebao tek na ljeto sletjeti na stadion "Delle Alpi", gdje bi u narednim godinama postao nosioc europskih ambicija novoga Juventusa.

Josip Tadić rodio se 22. kolovoza 1987. godine u Osijeku gdje je i započeo svoju profesionalnu karijeru. 2005. godine, kao 17-godišnjak biva prepoznat kao velika nada, od strane skauta Bayera iz Leverkusena, gdje sljedećih godinu i pol igra najčešće za amatersku momčad u tzv. Regionalligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za prvu momčad Leverkusena nastupio je samo jednom i to kao zamjena u posljednjim trenucima utakmice. U prosincu 2006. godine prelazi u zagrebački Dinamo, gdje ga se najavljuje kao buduću veliku zvijezdu, nakon čega potpisuje petogodišnji ugovor.

Koliko se ova "šuškanja" mogu smatrati opravdana za sada je nepoznato, ali dojma smo kako je Juventus, da je uistinu htio Tadića, mogao reagirati prije pola godine i dovesti ga badava, no, možda su u Juventusu tek sada "progledali".

V.B.
Foto: M.P.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara