Jurčević podnio ostavku, mogući nasljednici Osim ili Ivić

Jurčević podnio ostavku, mogući nasljednici Osim ili Ivić

"TEŠKO je komentirati Jurčevićevu ostavku jer nas je iznenadila. On je sam ocijenio da momčad ne napreduje kako treba i odlučio je da je najbolje da ode", izjavio je za Index.hr glasnogovornik Dinama Ado Kožul te dodao kako rješenja zasad nemaju, a momčad će do daljnjega voditi pomoćni trener Đuro Bago.

Gospodina Kožula pitali smo i tko bi mogao postati Jurčevićev nasljednik. Rekao je kako ne bi govorio o imenima, ali kandidati su mnogi, naravno već provjereni treneri. "Tražimo provjerenog trenera koji će znati voditi ovu perspektivnu Dinamovu momčad", rekao je Kožul dodavši kako bi u Maksimiru na mjestu trenera voljeli vidjeti Ivicu Osima ili Tomislava Ivića. 

"Razgovor je bio tužan i mučan, ali bez ikakve žuči, bez ikakvih rasprava, kao da smo i jedan i drugi izgubili nešto najdraže.", komentirao je Mamić odlazak Jurčevića, prenio je Radio 101.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 "Nikad se više s nijednim trenerom neću inicijalizirati. S Jurčevićem je ta epizoda završila. Jer sam sa Blaževićem bio i brat i sin i kum, a s Jurčevićem prijatelj i obitelj. I zato danas teško patim." - izjavio je dopredsjednik Dinama.

Što i kako dalje? Mamić tvrdi da ne zna. "Morat ćemo brzo reagirati, ali kad vam kažem da rješenja nemam, vidi se da sam u šoku. To je dokaz da nismo spremali smjenu Jurčevića i da nas je njegov odlazak zatekao. Zato sada plačem. Znam da smo mi svi - i Barišić i ja, napravili sve uvjete, napravili smo Ferrari kakvog nema ni Schumacher, a sad sve dolazi u pitanje."

Prema pisanju Sportskih novosti najozbiljniji kandidat za novog trenera je Ilija Lončarević, no njega navodno navijači ne vole. Zato bi Lončarević, prema informacijama iz Sportskih novosti, mogao postati sportski direktor, a Josip Kuže novi trener. Uz njih još se spominju i Srećko Bogdan te Branko Ivanković.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara