Jurčić bez stopera za Lyon, no to je samo jedan od problema...

Foto: Cropix / Dragan Matić

MODRI se još nisu ohladili od Vinkovaca. Treća utakmica u nizu bez pobjede veliki je uteg oko vrata Krune Jurčića, koliko god ga Zdravko Mamić javno pravdao.

Nije tajna da Mamić već dugo nema bolje rješenje za klupu, a uviđa i da su se igrači otrgnuli s uzda. Boss ih je pokušao mobilizirati kritikama prije puta za Vinkovce, ali jesen nije završena u pobjedničkom tonu. Ostao je još Lyon u srijedu, utakmica u kojoj bi Modri morali pomaknuti bodovni saldo Lige prvaka s nule. U protivnom, ostat će ožiljak, a riječi podrške predsjednika Mirka Barišića treneru Jurčiću, past će u zaborav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz sve, Kruno je uoči utakmice s Lyonom ostao bez uže obrane!  Jedini raspoloživi stoper kojeg ima je Domagoj Vida. Jučer se u Vinkovcima ozlijedio Cufre, već dugo nema Bišćana, a Tonel i Šimunić otpali su do kraja jeseni. Danas nakon treninga postao je jasno da će Jurčić pokušati s Ademijem ili najboljim univerzalcem kojeg ima - Jerkom Lekom. Barbarić, iako je u kadru, nema nikakve šanse, to je iz nekog razloga konstanta u odnosu prema mladom stoperu.

Vida je, dakle, jedini zdrav. I priželjkuje dobru partiju prije odmora.

"Što reći? Dosad nismo uspjeli osvojiti bod i sigurno da ćemo pokušati napraviti sve kako bismo to promijenili u srijedu. Zaista se nadamo odličnoj atmosferi i punim tribinama koje će nas bodriti do dobrog rezultata. Zadnja nam je utakmica ove godine i sigurno smo svi skupa željni dobrom predstavom otići na odmor", rekao je Vida.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara