Jurčić: Dinamo je cilj svakog trenera

KRUNOSLAV JURČIĆ podnio je neopozivu ostavku na mjestu trenera prve momčadi Slaven Belupa. Najavio je odlazak izvan Hrvatske, nezadovoljan tretmanom klupske Uprave. Je li možda Zagreb, upravo ta zapadnija lokacija od Koprivnice?

Krunoslav Jurčić već je i prije zajedno s Ivankovićem, Dalićem i Lončarevićem bio povezivan s klupom Dinama. Sigurno je da veliki uspjeh talentiranog Jurčića na klupi Slavena nije ostavio ravnodušnu braću Mamić, koja su za pravu robu spremna uvijek dobro platiti. Može li sljedeća zapadna stanica Krune Jurčića biti klub iz Maksimirske?

"To je hipotetičko pitanje. Naravno da je cilj svakog trenera biti na klupi velike ekipe kao što su Dinamo i Hajduk. Kada bi takva ponuda došla bio bih sretan i zadovoljan", kaže bivši trener Slaven Belupa.

Podsjetimo, Jurčić je dao ostavku nezadovoljan odnosom Uprave prema njegovom radu. Zamjera im uplitanje u politiku sastavljanja momčadi, odabira igrača koji će ići na transfer listu, odabira budućih pojačanja i nejasne vizije kluba u narednom razdoblju. Jurčić zato sigurno, ukoliko bi preuzeo klupu Dinama, ne bi pristao na uplitanje u njegov posao od strane Uprave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno, o vođenju Dinama bi se trebao konzultirati s ljudima koji su mi bitni, poput obitelji i onih koji mi daju savjete vezano uz trenerski posao", zaključuje Krunoslav Jurčić.

Jurčić će sigurno ovoga ljeta biti tražena trenerska roba, te je već najavio, da će pokušati otići na zapad, u neki od klubova gdje je profesionalnost na većoj razini. Hoće li mu u tome uspjeti, ili će otići "samo malo zapadnije", ostaje za vidjeti.

M.Š.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara