Jutarnji list: Janica u subotu nastupa na utrci Svjetskog kupa?

JANICA je u petak otputovala na Hintertux, gdje je trebala "rekreacijski skijati". No, Jutarnji list tvrdi kako će Janica u subotu voziti slalom Svjetskog kupa, te da je njeno skijanje bilo sve samo ne "turističko".

Prema informacijama koje su hrvatski mediji prenijeli u petak, liječnici su najboljoj hrvatskoj i svjetskoj skijašici dopustili lagano skijanje bez napora, pa je Janica na austrijskom ledenjaku trebala praviti društvo Ivici, Niki i Ani koji su se trebali pripremati za utrke Svjetskog kupa.

Navodeći samo "iz neslužbenih izvora" Jutarnji piše kako Janica baš i nije "skijala turistički", već se okušala i na veleslalomskoj stazi. Janica je navodno željela samo "osjetiti može li", a kada je vidjela da može, "rekreativno skijanje pretvorilo se u trening".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Prije mjesec dana otkriveno je kako Janica ima problema sa štitnjačom, i bilo je upitno kada će se vratiti, jer je i pri najmanjem fizičkom naporu imala problema.

Što se u međuvremenu dogodilo, ostaje tajna koju vjerojatno zna samo Ante Kostelić, ako je informacija u Jutarnjem listu točna.

Jutarnji navodi i izjavu Vedrana Pavleka, direktora reprezentacije, koji je rekao kako "Janica neće skijati".

S obzirom na kontradiktorne informacije, ostaje nam jedino čekati subotu kako bi se uvjerili u istinitost tvrdnji iz Jutarnjeg lista.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara