Juventus u drugu ligu, igrači u Manchester United

Juventus u drugu ligu, igrači u Manchester United

PRVI čovjek Manchester Uniteda, Sir Alex Ferguson, pomno je pratio situaciju s Juventusom, koji je odlukom talijanskog sportskog suda prebačen u drugu ligu.

Naime, Ferguson je naveo imena čak šestorice Juventusovih igrača svjetske klase: Buffona, Zambrotte, Cannavara, Thurama, Vieire i Emersona, kao "igrače koji će mnogima biti zanimljivi".

Velika većina Juventusovih igrača već je najavila odlazak iz kluba, što će bogati europski nogometni klubovi poput Manchester Uniteda zasigurno pokušati iskoristiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čekali smo sve dok nije objavljeno kakva će biti sudbina Juventusa. Sad znamo na čemu smo, krenut ćemo u raspitivanje i možda uputiti par konkretnih ponuda." - dodao je Ferguson.

Što se tiče nizozemskog napadača Ruuda van Nistelrooija, koji je izrazio želju za odlaskom iz Man. Uniteda, Ferguson je kazao kako je moguće da će Nizozemac otići, ali ne za "bagatelu".

"Postoji vjerojatnost da će otići, interesa ima, ali još nitko nije ponudio iznos koji tražimo. Možemo apsolutno garantirati da ga nećemo dati ispod cijene." - zaključio je Ferguson.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara