Kaka: Ronaldo i dalje može biti igrač odluke

BRAZILSKA zvijezda Kaka, prva violina posrnule momčadi AC Milana izjavio je za klupske web stranice kako je presretan što će mu se u momčadi uskoro pridružiti reprezentativni kolega Ronaldo.

"Kad je on bio Il Phenomeno, najbolji igrač svijeta, ja sam tek započinjao svoju karijeru u Brazilu. Stoga je njegov dolazak u Milan za mene ostvarenje sna jer ću napokon zaigrati u istom klubu s njim", rekao Kaka.

Iako u posljednje vrijeme nije baš u najboljoj formi, Kaka vjeruje da Ronaldo i dalje može biti ključni igrač za ove sezone dosta oslabljeni Milan.

"Ronaldova najveća kvaliteta je, prema mom mišljenju, njegova sposobnost da odluči susret jednim briljantnim potezom. On može biti igrač odluke čak i sad kad ne trči više kao nekad", smatra Kaka.

Ronaldo je sinoć bio na San Siru gdje je promatrao utakmicu talijanskog kupa između Milana i Parme koja je završila 2-2 i tom prilikom zaradio glasne pozdrave navijača Milana.

"Došao nas je posjetiti nakon utakmice. Činio se vrlo sretnim. Izabrao je Milan umjesto druge, puno bogatije ponude. To znači da on smatra kako i dalje može puno toga ponuditi u jednoj od najjačih liga na svijetu", kaže Kaka.

Kaka nije jedini koji je oduševljen Ronaldovim dolaskom u Italiju, pohvalama se pridružio i kapetan momčadi Paolo Maldini. "On je najteži protivnik protiv kojeg sam igrao nakon Maradone. Ronaldo je i dalje jedan od najboljih igrača na svijetu. Njegov dolazak će biti znatno poboljšanje kvalitete naše momčadi", smatra Maldini koji se još dobro sjeća svojih utakmica protiv Ronalda dok je Brazilac još nosio dres gradskog im rivala, Intera.

P.V.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara