KAOS U LILLEU Policija suzavcem na Engleze koji su provocirali Ruse

KAOS U LILLEU Policija suzavcem na Engleze koji su provocirali Ruse

Foto: Screenshot; Twitter

NOVI navijački nemiri u Francuskoj. Policija je suzavcem rastjerala engleske navijače koji su se okupili na glavnom željezničkom kolodvoru u Lilleu. No engleski navijači nisu se dali omesti i večer su proveli u potrazi za rusim navijačima, no nisu uspjeli u svom naumu.

Njih dvjestotinjak vikalo je "Rusijo, jebi se" te su pozivali ruske navijače, koji su se vraćali s utakmice protiv Slovačke, na tučnjavu. Agresivne Engleze policija je u kratkom roku primirila s nekoliko suzavaca, a prema prvim informacijama uhićena je jedna osoba.

Engleska u četvrtak igra s Walesom u obližnjem gradu Lensu, a u Lilleu su danas igrali Rusija i Slovačka. Agencija AFP javlja o novoj tučnjavi ruskih i engleskih navijača pokraj stadiona u Lilleu. Engleski i ruski navijači su tri dana terorizirali grad Marseille uoči međusobnog dvoboja EURA, a obje reprezentacije su kažnjene, te im prijeti izbacivanje s EURA. To pogotovu vrijedi za Ruse, koji su na utakmici sa Slovačkom palili baklje na tribini stadiona u Lilleu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara