Kapetan Alan Letang ostaje ostaje u Medveščaku i sljedeću sezonu: Ovo nisam nigdje doživio!

Kapetan Alan Letang ostaje ostaje u Medveščaku i sljedeću sezonu: Ovo nisam nigdje doživio!

Tekst: M.P.
Foto. Ronald Goršić (Cropix)

OVOSEZONSKI kapetan momčadi Alan Letang jutros je prihvatio ponudu vodstva  Medveščaka i odlučio još jednu sezonu provesti na ledu sa zagrebačkim Medvjedima.

"Nisam uopće dvojio oko ponuđenog nastavka suradnje i igranja za Medveščak, dapače tomu sam se osobno i nadao. Nakon ovako nevjerojatne sezone za mene je Medveščak logičan odabir kao i moje obitelji koja je zavoljela Zagreb i željela je tu ostati iduće sezone. Atmosferu koja je vladala u svlačionici među svim igračima kao i vrlo profesionalan odnosno vodstva Kluba, igrača i svih unutar Kluba nešto je što nisam nigdje do sada doživio u svojoj profesionalnoj sportskoj karijeri", izjavio je povodom potpisivanja ugovora za slijedeću sezonu kapetan momčadi i miljenik zagrebačke hokejske publike Alan Letang i sa smiješkom dodao:
"Vidimo se u rujnu u Ledenoj dvorani, a prije toga u gradu na kavi ili na Bundeku."

U sezoni 2009/2010 igrajući za Medvešćak Letang je odigrao 61 utakmicu, zabio 13 golova, te ostvario 21 asistenciju, a svega je samo 46 minuta sakupio u kaznenim minutama izvan leda u svim utakmicama zajedno!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Letang je bio naš logičan izbor! Bio je odličan kapetan momčadi kojega su svi u timu poštovali i pozitivno je djelovao na sve igrače, a odigrao je odličnu sezonu. Nismo uopće dvojili oko njegova ostanka!“, kratko je komentirao predsjednik Medveščaka Damir Gojanović i dodao:

"Svakojaka su nagađanja o igračima koji će ostati, a koji dolaze. Još uvijek traju konzultacije s trenerom Ted Satorom i direktorom hokejskih operacija Doug Bradleyem. Nakon razgovora s njima počet će pregovori s igračima I agentima! Naš je plan zadržati 50 do 60% sadašnje momčadi, a pojačanja su svakako nužna i zajedno sa svojim suradnicima pratimo igrače za koje mislimo da bi nam bili dobri! Prerano je nagađati, a vidim da to pojedini mediji čine, tko ostaje a tko ne jer sezona još službeno nije završena i klubovi još nisu krenuli s aktivnijim traženjem igrača. Ode li netko iz našeg Kluba u drugi, naravno bolji klub lige nama će to biti potvrda da smo dobro odradili posao i da nismo pogriješili u izboru igrača za proteklu sezonu!"

Klub će početkom slijedećega tjedna organizirati završnu tiskovnu konferenciju kako bi iznio svoje službeno mišljenje o protekloj sezoni te okvirno predstavio neke planove za iduću sezonu.

Povodom završetka sezone KHL Medveščak u nedjelju 21.ožujka od 18:30 do 20:00 sati u Ledenoj dvorani Doma sportova, na ledu i uz led, organizira druženje publike i igrača. Ulaz je  slobodan, a moguća je i posudba klizaljki po simboličnim cijenama.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara