Karić odlazi iz Dinama

Karić odlazi iz Dinama

NAKON nepune polusezone provedene u zagrebačkom Dinamu, Veldin Karić čini se započet će novu sezonu u dresu jednog njemačkog drugoligaškog kluba. To je za Sportske novosti potvrdio trener "plavih" Ilija Lončarević.

"Nije mi rekao gdje će nastaviti karijeru. Uostalom, zasad mi je ta informacije nebitna." rekao je Lončarević koji trenutno ima puno više briga kako što bolje pripremiti igrače za dolazeću polusezonu. Osim postizanja uigranosti ekipe, Lončarević razmišlja i što uraditi s viškom igrača kojih, evidentno je, ima.

Prvi je na listi problema, status Zorana Zekića koji želi znati na čemu je s Dinamom. On je potpisao ugovor s Dinamom, no želi kako kaže, "da mu Lončarević u lice kaže ako ne računa na njega."

U sličnoj je situaciji Dalibor Poldrugač koji ne zna je li "na nebu ili na zemlji". Poldrugač ima ponudu zaprešićkog Intera koju nije odbio, ali kako navodi, u Dinamu su rekli da će ga pozvati na još jedan razgovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zasad je u dresovima plavih siguran ostanak Bošnjaka, Ljubojevića, Zahore, Eduarda, Lučića i Drpića. Na razgovoru u Dinamu bio je i Marko Šarlija. On će svoju vratarsku karijeru na proljeće nastaviti na posudbi u zaprešićkom Interu. Među plave vraća se i Luka Modrić, dok o Niki Kranjčaru zasad nema novih informacija.

Budući da transferi domaćih igrača uglavnom ovise o broju nula ispisanih iza zareza na ponuđenim ugovorima, tako postoje teoretske šanse da do odlaska Karića iz Dinama ne dođe.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara