Katalinić: Kranjčaru je najlakše oduzeti loptu

Katalinić: Kranjčaru je najlakše oduzeti loptu

IAKO se kapetan Dinama Niko Kranjčar u utakmici Superkupa istakao s nekoliko odličnih dodavanja i solo-prodora, trener Hajduka Ivan Katalinić izrazito se negativno izrazio o njegovoj igri.

Kao što je i bilo za očekivati, Katalinić je likovao nakon pobjede nad Dinamom, koji u Splitu zaista nije opravdao očekivanja navijača.

"Mi smo igrali sa "Šutima" i još nekim manje poznatim igračima, dok je u njihovoj momčadi sve bilo puno "Pranjića" i "Ljubojevića", međutim, vidite tko se radovao na kraju." - izjavio je Katalinić za Jutarnji list u nedjelju.

Novi izbornik hrvatske reprezentacije, Zlatko Kranjčar, nakon utakmice izdvojio je četiri imena: Blatnjak, Vejić, Neretljak i Niko Kranjčar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Dinama Nikola Jurčević nije bio zadovoljan igrom pojedinaca u svojoj momčadi, ali je, baš kao i Zlatko Kranjčar, pohvalio Nikinu igru.

"Preuzeo je odgovornost, a to se upravo od njega i očekuje u velikim utakmicama. Razigravao je suigrače, stvarao razliku u kvaliteti. Niko je bio nositelj igre kakvog priželjkujem, ali vjerojatno i izbornik i hrvatska javnost." - izjavio je obično suzdržani Jurčević.

No, Ivan Katalinić drugačije je vidio igru Dinamovog kapetana.

"Pa Niko se samo odmarao, skrivao od igrača. Recite mi, molim vas, koliko je lopti presjekao? On je idealan materijal za protunapad, "dupliraš ga" i bez problema oduzmeš loptu." - kazao je Katalinić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara