Kelava: Ako budemo igrali kao u Pragu, možemo proći skupinu Lige Uefa

Kelava: Ako budemo igrali kao u Pragu, možemo proći skupinu Lige Uefa

DAN NAKON zlatnog remija u Pragu javnosti su se obratila tri Dinamova mlada lava Ivan Kelava, Dean Lovren i Milan Badelj vidljivo oduševljeni sudjelovanjem u postizanju velikog rezultata.

"Vrijeme je sporo prolazilo, bilo je napeto, ali na kraju se isplatilo." - komentirao je Milan Badelj čiji je gol riješio utakmicu.

3:3 kao pobjeda

Mladi Dinamov veznjak se slaže sa razmišljanjima mnogih da je Dinamo mnogo prije trebao riješiti utakmicu: "Pedro je zabio svjetski gol i tada smo trebali zabiti i drugi ali oni su preokrenuli. Spasio nas je Lovren nakon čega smo stabilizirali i riješili utakmicu. Ovih 3:3 nam je kao pobjeda."

"U grupi je sve moguće"

Golman Ivan Kelava koji je zamijenio Butinu (nalazi se na kućnom oporavku) je uvjeren da u Ligi Uefe neće biti kraj Dinamove europske sezone. "Ako ćemo igrati kao u Pragu sve je moguće i mislim da imamo realne šanse proći dalje".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Navijači su na tribinama Spartinog stadiona bili fantastični"

Dinamovi "domaći dečki" nisu htjeli komentirati strahuju li od Uefine rigorozne kazne zbog nereda koji su BBB radili po praškim ulicama na dan utakmice, ograničili su se tek na velike pohvale navijačima za ono što su pokazali na tribinama:

"Njima primjer za ponašanje treba biti ono kako su navijali sinoć u Pragu, a o neredima i eventualnoj kazni ne bi govorili", uglas su poručili Kelava i Badelj.

"Neka dođu u onako velikom broju i na naše sljedeće utakmice, jer u atmosferi kakvu su oni napravili sinoć, ogromni je užitak igrati", dodao je Lovren.

Z.A.
Foto AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara