Kerum kupuje dionice Hajduka vrijedne čak 43 milijuna kuna?

Kerum kupuje dionice Hajduka vrijedne čak 43 milijuna kuna?

ONO što se od početka očekivalo, ali i najavljivalo, vjerojatno će se i ostvariti. Željko Kerum će postati jedan od najkrupnijih dioničara Hajduka, međutim ne sam, nego s nekoliko svojih financijskih partnera. Prema informacijama koje jutros kolaju Splitom, a koje su i potvrdili neki hrvatski mediji, jedan od najpoznatijih hrvatskih poduzetnika navodno je već jutros pokrenuo kupnju dionica vrijednih više od 43 milijuna kuna.

Partneri u cijeloj operaciji su mu navodno: Jozo Milavić, Josip Stojanović, Mirko Grbešić, Željko Žderić i Tomislav Mamić. Istinitost informacije još uvijek nije potvrđena iz čelništva kluba, no vjeruje se da bi se to moglo dogoditi tijekom današnjeg dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je Jako Andabaka još u srijedu kupio dionice vrijedne 10 milijuna kuna, jučer se na isti potez odlučila i tvrtka Dalekovod koja je također postala vlasnikom 20 tisuća dionica od kojih svaka vrijedi 500 kuna. Valja naglasiti da se takav potez i očekivao, jer je prvi čovjek Dalekovoda Luka Miličić ujedno i član Upravnog odbora Hajduka.

M.P.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara