Killer Klasnić: Razočaran sam što ne igram, pa nisam ovdje došao na praznike

ZA SADA još uvijek samo zamjena u hrvatskim redovima, Ivan Klasnić, za njemačke je medije prokomentirao utakmicu protiv Elfa kao što je i nahvalio svog izbornika Slavena Bilića za kojeg kaže da je "pravi umjetnik motivacije".

Hrvatskog su napadača najprije priupitali što misli, zašto je Njemačka igrala tako slabo protiv Hrvatske.

"Očito je to bila vaša taktika, ha, ha... Šalim se. Bilo smo vrlo dobri u obrambenom dijelu. A naprijed smo odradili dobro sve zadaće. Bila je to sasvim zaslužena pobjeda. "

"Nijemci će proći, ali neće biti lako"

Killer Nijemcima ipak daje velike izglede za prolaz iako smatra da neće biti nimalo lako.

"Sada ste, naravno, u vrlo teškoj situaciji. Ček vas vrlo neugodan dvoboj s Austrijancima. Na kraju ćete, barem ja tako mislim, ipak proći."

Postoji mogućnost da se Njemačka i Hrvatska ponovno susretnu u polufinalu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemojmo još gledati tako daleko, najprije se moramo koncentrirati na pobjedu u skupini. Ponosni smo na naše predstave. Čak nas i u hrvatskim novinama slave."

Bilić - majstor taktike

Iako ga izbornik za sada "drži na ledu", Klasnić o Biliću ima vrlo pozitivno mišljenje, posebno o načinu kako motivira svoje igrače za utakmicu.

"Slaven je cijelo vrijeme uz aut liniju, stalno ispravlja stvari na terenu. Aktivan je u tom segmentu poput Thomasa Schaafa, mog dosadašnjeg trenera u Werderu. Bilić ima ogromne zasluge za tu pobjedu, izvanredno je postavio igru. Osim toga, on je majstor, umjetnik motivacije."

No, Ivan je na koncu ipak priznao da mu je teško sjediti na klupi i da jedva čeka priliku da napokon osjeti austrijske travnjake. Šansu bi mogao dobiti već protiv Poljaka pošto će Hrvatska gotovo sigurno igrati s "drugom" momčadi zbog već osiguranog plasmana.

"Razočaran sam što ne igram. Nisam ovdje došao na praznike. No, žestoko se trudim zaslužiti priliku i pokazati za što sam sposoban. "

M.P.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara