KK Zadar ostaje bez službenih web stranica?

NAKON što je prije nekoliko dana na sjednici UO-a za novog direktora KK Zadra postavljen Giuseppe Giergia, već smo vidjeli njegov prvi kontroverzan potez.

Kalelarga.net-u koji je uređivao službene klupske web stranice www.kkzadar.net uručen je raskid suradnje, a nije poznato da li će Košarkaški klub Zadar pronaći nove suradnike.

Kalelarga.net bili su poznati po prijenosima gotovo svih Zadrovih utakmica, kako s domaćih, tako i s gostujućih terena. Web stranice su obilovale fotografijama, intervjuima, imale su vrlo posječen forum i zanimljivu nagradnu igru.

Prenosimo službeni komentar Kalelarga.net-a:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U petak smo od strane bivšeg direktora KK Zadar, g. Željka Birkića, usmeno obavješteni kako se prekida suradnja između KK Zadar i kalelarga.net-a. Kako nam je pojašnjeno ovo je jedna od njegovih primopredajnih dužnosti koje je morao obaviti prije predaje vlasti novom klupskom vodstvu na čelu s direktorom g. Giuseppeom Giergiom.

Od ovog trenutka stranice više nisu dio KK Zadar, te iznešeni stavovi više nisu službeni stavovi istog. Do pismene potvrde o prekidu suradnje, tj. do prestanka ugovornih obveza, ove će stranice biti dostupne, ali se neće ažurirati.

Kako je oduvijek poseban dio ovih stranica činio Forum, koji je iziskivao pozamašnu količinu vremena da bi se držao pod kontrolom i u nekim civiliziranim okvirima, nažalost moramo najaviti da će taj dio stranice među prvima postati nedostupan."

V.P.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara