Kladionice: Engleska slavi na Wembleyju

SJAJNI rezultati Bilićevih kockastih i rezultat prve zagrebačke utakmice u kojoj je Hrvatska slavila sa 2:0, nisu natjerali kladionice da vjeruju kako bi večeras Vatreni mogli doći do bodova u Londonu.

Prema svima hrvatskim bookmakerima Engleska je veliki favorit u večerašnjem srazu na wembleyskom zdanju, pa se koeficijent na pobjedu Gordi Albiona u kladionicama kreće oko skromnih 1.50 do nešto boljih 1.75.

Puno se više isplati kladiti se na neodlučen ishod, na koji se omjer kreće oko 3.50, a ukoliko prognozirate da bi Hrvatska mogla zaviti Englesku u crno i ugroziti im plasman na Euro, na takav ishod koeficijent se kreće oko izdašnih 6.0, pa sve do ogromnih 8.50

Najizgledniji strijelac je prema kladionicama engleski neboder Peter Crouch (6.50) dok su sljedeći na listi Steven Gerrard, Eduardo da Silva i Ivica Olić(7.0).

Ako želite nešto novaca staviti na točan ishod u večerašnjoj utakmici, najmanje ćete zaraditi ukoliko gađate 1:0, 2:0 ili 2:1, za koje kladionice vjeruju da su najizgledniji da se i ostvare i tu se koeficijent kreće oko 6.50.

Engleske kladionice nude slične omjere kao i hrvatske, pa je i prema njihovoj ponudi Engleska veliki favorit i na nju se koeficijent kreće oko 1.50, dok dvojka donosi čak 8 puta više od uloženog.

M.P.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara