Kladionice: Hajduk i Split ispadaju, Varaždin s najvećim šansama za prolaz

Foto: Vladimir Dugandžić / Cropix

BOOKMAKERI u Hrvatskoj i diljem Europe ne daju prevelike šanse našim predstavnicima u večerašnjim uzvratima trećeg pretkola EL-a.

> Povjerenje neće trajati vječno: Je li Balakov trener pobjednik?

> Varaždinci sasvim neopterećeni: Sjajni gostujući rezultat prilika za neobjašnjujući uspjeh

> Crveni napadaju kukavičju kolibu: Fulham nije domaćinska momčad, a Split nije bez šansi

Sudeći prema tečajevima za klađenje na samu utakmicu, najbolje stoje akcije Hajduka, koji na Poljudu protiv Stoke Cityja lovi 0:1 iz prvog dvoboja. Koeficijent na pobjedu Bijelih, ovisno o kladionici, kreće se od 2.70 do 3.10, remi vrijedi između 3.10 i 3.30, a dvojka na Engleze vrti se oko 2.50. Stoke je puno izraženiji favorit kad je riječ o ukupnom prolazu - i dok se oklada na Engleze rijetko gdje honorira s više od 1.30, uložite li novac na prolaz Hajduka, dobit ćete barem trostruko.

Iz susreta u Bukureštu Varaždin je donio 2:2, zbog čega mu je danas dovoljno i 0:0 ili 1:1. Dinamo je ipak i dalje favorit, ali ni približno kao onda netom poslije ždrijeba (koeficijent na prolaz Rumunja iznosi između 1.50 i 1.60, a na ukupni trijumf Varaždinaca između 2.10 i 2.30). Što se same utakmice tiče, koeficijent na pobjedu Varaždina u pojedinim kladionicama iznosi i do 3.70, remi je (uobičajenih) malo preko 3.00, a pobjeda Dinama 1.90.

Iako im je za prolaz protiv Fulhama dovoljan bilo kakav remi u Londonu bez golova, Splita kladionice doživljavaju kao najvećeg autsajdera između tri naša kluba, bilo da je riječ o samoj utakmici ili ukupnom skoru.

Koeficijent na pobjedu Fulhama je 1.25, remi preko 4.50, a pobjeda Crvenih i do velikih 10.00. Za prolazak Engleza kladionice daju 1.15-1.20, a Splitov plasman u sljedeću rundu uglavnom preko 4.00.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara