Klasnić najavio odlazak iz Werdera!

IVAN KLASNIĆ sve je bliže odlasku iz Werdera. Nema pregovora o novom ugovoru našeg reprezentativca, te se čini da se Thomas SChaaf lagano odriče njegovih usluga.

Bremenski se nogometni klub drugim člankom u ugovoru obvezao da će njegovi profesionalci u sljedeće dvije godine voziti isključivo vozila iz VW-ove ponude. Pravilu su obvezatni povinuti se svi igrači, trener Schaaf i četvorica prvih ljudi uprave kluba.

-"Ako se mora, mora se. Napravit ćemo kako će od nas tražiti", izjavio je Torsten Frings, koji u svom voznom parku ima Ferrarija.

Boubacar Sanogo, vozač Maseratija, ljutito je izjavio da “o tome pojma nema”, dok je Clemens Fritz, koji je dosad na treninge dolazio u Porscheu, najavio da će uzeti VW Fox, najneugledniju marku iz portfelja uglednog autoproizvođača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivan Klasnić je pak novinarima Bilda na pitanje što će on voziti dao vrlo indikativan odgovor.

"To vrijedi samo za igrače koji imaju ugovor s klubom iza prvog srpnja. Moj će do tada prestati važiti", izjavio je hrvatski napadač otkrivši da su pregovori oko produženja ugovora “u mirovanju”.

Osim opskrbljivanja cjelokupnoga voznog parka, iz VW-a će svake godine ugovora na račun Werdera uplatiti milijun eura. Kompanija iz Wolfsburga već sponzorira momčad iz svog grada te Herthu, Bayern i Schalke.

Totalsport/M.Š.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara