Klasnić: Turci su fizički jaki, ali Bilić ne dopušta da razmišljamo o njima

PRISTUP Bilićevoj oazi dopušten je svima osim novinarima. Stigli su i Connectovci s bocom konjaka, nadamo se i s pokojim glazbenim savjetom za izbornika.

Hotel Warmbaderhof, luksuzno zdanje s pet zvjezdica opkolile su zaštitarske službe, čiji pripadnici sliče tipičnim čuvarima reda iz našeg podneblja. Gorostasni dvojac na ulazu u hotel, novinare i fotografe ne pušta niti blizu pa smo osuđeni na virkanje kroz ogradu i nadu da će nam netko iz Bilićevog stožera ustupiti dojmove uoči Poljske ili, što je trenutno intrigantnije, sraza s fanatičnim Turcima. 

Čim smo uparkirali ispred hotela naišli smo na Ivana Klasnića koji je bio u društvu njemačkih "gasterbajtera".

"Bilić je zabranio bilo kakve izjave. Ali bit će u redu, večeras idemo po pobjedu, a onda na Turke. Jaki su, gledali smo utakmicu protiv Češke. Sigurno će  konkurirati za jednu od najluđih na prvenstvu. Fizički su strašni, bit će nam teško.", rekao je Klasnić prije nego se uputio prema hotelu gdje je odveo prijatelje Joeya Šimunića koji su taman stigli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na terasi su Klasnića čekali uglađeni kravataši, nije isključno, predstavnici nekog stranog kluba(Za Klasnića interes iskazuje Wigan, dok je Šimunić sasvim blizu Fulhama).

Svima je dopušten prilaz hotelu; menadžerima, rođacima, prijateljima i prijateljicama, samo novinari koji danonoćno bdiju uz reprezentaciju ne mogu do opipljivije informacije. Dijele se karte, dresovi, raznorazni pokloni, ali nipošto i informacije.

Ivan Rakitić, koji s Turčinom Altintopom (brat turskog reprezentativca iz Bayerna) igra u Gelsenkirchenu također nije smio (želio?) komentirati utakmicu, kako onu s Poljskom u kojoj starta od prve minute, tako i četvrtfinale s Turcima. Slaven Bilić uveo je u hotel momke iz grupe Connect koji su stigli po karte za utakmicu. Bilića su darivali bocom konjaka, a možda i pokojim savjetom kako stvoriti slušljivu navijačku himnu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara