Kličko: Solisa ću pobijediti nokautom

Foto: AFP

SVJETSKI teškaški prvak po verziji WBC, ukrajinski boksač Vitalij Kličko, najavio je kako će nokautom ispratiti Kubanca Odlaniera Solisa iz ringa u subotu u Kölnu.

"Ja sam puno, puno bolji boksač. Borba neće otići do 12. runde. Obožavateljima boksa ću dati ono što žele vidjeti: pobjedu nokautom", samouvjereno je najavio Kličko (39) na konferenciji za novinare pet dana uoči svoga 44. profesionalnog meča.

Dosad je u karijeri skupio 41 pobjedu, od čega čak 38 nokautom, te dva poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U životnoj sam formi. U subotu ćete vidjeti puno emocija, puno drame i jednu čistu pobjedu", dodao je Kličko koji se za dvoboj pripremao u austrijskom Goingu.

"Gledao sam toliko Solisovih borbi na snimkama da sam ga praktički počeo smatrati dobrim prijateljem", našalio se Kličko.

Njegov je subotnji suparnik devet godina mlađi.  Kao amater je ostavrio impresivnu karijeru tijekom koje je tri puta bio svjetski prvak, a u Ateni 2004. je postao i olimpijski pobjednik. U profesionalnoj je karijeri ostvario 17 pobjeda u isto toliko mečeva (12 nokautom), ali dosad još nije boksao protiv suparnika Kličkove klase.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara