Kochu ne cvjetaju ruže u Rapidu: Navijači jedva čekaju prvog golmana Payera

Kochu ne cvjetaju ruže u Rapidu: Navijači jedva čekaju prvog golmana Payera

BIVŠEM Dinamovcu Georgu Kochu ne cvjetaju ruže u austrijskom Rapidu. Prema pisanju ondašnjeg tiska Rapidovi navijači ne mogu dočekati povratak prvog golmana Helgea Payera koji se ovih dana oporavlja od bolesti koja ga je skoro stajala života.

Od kada je stigao iz Dinama, Koch je zaradio etiketu kiksera zbog nekoliko očajnih intervencija koje očito nisu najbolje sjele Rapidovim navijačima. Zanimljivo je da je Koch u Dinamu imao upravo suprotan status. Unatoč čestim problemima sa šutevima izvana koji su se pripisivali njegovom lošijem vidu, Koch je bio omiljen Dinamovac na sjevernoj tribini. Nazivalo ga se vođom plave svlačionice koji uvijek daje 150 posto na travnjaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rapidov prvi golman Payer tek je jučer započeo rad s loptom nakon što je u ožujku ove godine imao ozbiljnih problema s krvnim ugruškom zbog kojeg je i prekrižen s austrijskog popisa za Euro u Austriji i Švicarskoj. Doktori su sumnjali u njegov povratak, no Payer je nakon dugog i neizvjesnog oporavka jučer po prvi puta stao između vratnica na jednom treningu. Konačna odluka o tome hoće li moći nastaviti karijeru ili ne, prebačena je za listopad i finalne liječničke preglede.

M.P.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara