Kolekcionar ovisnosti: Tiger Woods u pustinjskoj komuni na liječenju od droge

Kolekcionar ovisnosti: Tiger Woods u pustinjskoj komuni na liječenju od droge

Tekst: Tibor Toromanović
Foto:AFP

PREMA pisanju The National Enquirera, jedan od najbolje plaćenih sportaša u povijesti Tiger Woods ima puno većih problema od ovisnosti o seksu. Navodno se ne nalazi u Mississippiju na liječenju prejakih seksualnih apetita, već je izoliran u komuni u Arizoni.

Baš je renomirani američki tjednik prvi objavio priču o Woodsovu ljubavničkom životu, a ovog puta tvrdi da je u stanju depresije zbog prekomjernog konzumiranja raznih tableta i ovisnosti o drogama. Nakon što su svjetski mediji izvijestili da mu je supruga spremna oprostiti sve prijevare, koje su prouzročile tromjesečni skandal, kraj priči o tamnim stranama donedavnog uzora svim sportašima se ne nazire.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Woods je trenutno na odvikavanju od tableta u klinici The Meadows u Wickenburgu, a vijest Enquirera vrlo brzo prenio je portal Msnbc (zajednički site NBC-ja i MSN-a). Nitko iz Woodsova odvjetničkog tima nije komentirao novo otkriće.

"Tijekom prve terapije Tiger se odviknuo od mnogih krivih ponašanja, koje je uzrokovala njegova ovisnost o drogi. Više je puta ponovio da je droga uzrok njegovih nepromišljenih činova", rekao je netko od Woodsu bliskih ljudi Enquireru.

U tekstu nadalje stoji da je golfer odlučio pohoditi kliniku u Arizoni na preporuku liječnika koji su se brinuli o njemu u klinici Gentle Path. Nakon napuštanja klinike, Woods se vratio u Arizonu radi intervjua, a potom se uputio u jednu od najrenomiranijih klinika za liječenje depresije i ovisnosti u SAD-u.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara