Kolumbijac Elkin Soto dolazi u Dinamo?

Kolumbijac Elkin Soto dolazi u Dinamo?

IZVRŠNI dopredsjednik Dinama pronašao je još jednu zvijezdu koju će pokušati dovesti u Maksimir - Kolumbijca Elkina Sota. Mamić već planira putovati u Južnu Ameriku kako bi razgovarao o 25-godišnjem reprezentativacu Kolumbije i članu ekvadorske Barcelone čija je igra oduševila čelnike Dinama.

Mamić je sa šefovima Sote već uspostavio telefonski kontakt. Pregovori o transferu navodno uspješno napreduju i Dinamov izvršni dopredsjednik najavljuje Južnoamerikanca u modrom dresu već ove nedjelje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Transfer Elkina Sota u Dinamo najviše će usrećiti trenera Kužea koji ga je, nakon što je pogledao video zapise, usporedio s velikim Maradonom. Mamić je rekao da je to vjerojatno najbolji igrač kojeg je vidio u životu.

Nakon pojačanja koje Dinamu stiže u subotu, Jensa Nowotnya, ovaj bi vezni igrač bio drugo veliko ime koje ovoga ljeta stiže u Maksimir.

Soto je u svojoj karijeri već osvojio Cop Libertadores, južnoameričku verziju Lige prvaka. Za njega se zanimala i španjolska Valencija, no pregovore je prekinulo ubojstvo predsjednika Sotova kluba.

V.Š.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara