Konjički sport: Zagreb najbolji u ekipnoj konkurenciji

Drugog dana 50. Lipanjskog konjičkog trunira na programu su bile utakmice koje su se bodovale za ekipni i pojedinačni rezultat u preponskom jahanju u svim kategorijama. L

Ekipa KK Zagreb (Marko Hercigonja, Denis Gugić, Vernalčis Dokuzović) pobijedila je u prvom natjecanju preponskog konjičkog prvenstva u seniorskoj kategoriji. Sa 50 bodova bili su bolji od drugoplasirane ekipe Purgerskog KK (Renato Levanić, Mirna Bačić, Janka Kra?ovec) koja je sakupila 52 boda.

U pojedinačnom poretku nakon drugog dana došlo je do promjena u seniorskoj i juniorskoj konkurenciji. Kod seniora sjajnim jahanjem u današnje dvije manše vodstvo je preuzeo Geza Nađ (13.35 kaznenih bodova), ispred Renata Levanića (13.44) i Denisa Gugića (16).

Kod juniora vodstvo je preuzela Ana Fučkar (23) ispred Ivana Racića (24) i Patricije Piškurić (36).
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas su započela nadmetanja u pony i kadetskoj konkurenciji. Kod ponyja poveo je Marko Panđa, a u kadetskoj konkurenciji izjednačeni su Petra Radišić, Marko Panđa i Virna Jogunica.

Natjecanje se nastavlja u nedjelju kada će biti poznati svi oovogodišnji pobjednici u pojedinačnoj konkurenciji svih kategorija.

(Hina) xmdra yzm

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara