KRALJ ERIC Cantona brutalno ismijao očajni Euro, snifera Lowa, Ronaldovo kmečanje i moljca koji mu pije suze

KRALJ ERIC Cantona brutalno ismijao očajni Euro, snifera Lowa, Ronaldovo kmečanje i moljca koji mu pije suze

Screenshot: Youtube

"NESRETNO, bolno, bez kontrole... Tako je Portugal konačno izgubio nevinost na Euru. Ali nije li tako uvijek prvi put? Meni je sigurno bilo." sažima Eric Cantona dojmove konačnog osvajanja velikog trofeja za momčad velike nogometne nacije.

Velikan Manchester Uniteda i veliki osobenjak svjetskog nogometa u zadnjem u nizu videa kao Eurosportov "Povjerenik za nogomet", na svoj način komentirao je finale Eura uspoređujući ga s katastrofom biblijskih proporcija, točnije s invazijom kukaca i malih životinja koju je Bog poslao na Egipat jer je njihov okrutni faraon Ramzes II odbio osloboditi izraelski narod iz sužanjstva.
 
"Završna utakmica imala je sve elemente moderne tragedije: Tisuće moljaca nagrnule su na igralište kao prva od deset biblijskih pošasti, slijedila je druga, žabe. Zatim je samoproglašeni najbolji nogometaš svijeta napustio teren na nosilima, kmečeći kao dijete čiji snovi su srušeni, da bi sat vremena kasnije uskrsnuo kao trener. To objašnjava zašto se toliko puno Portugalaca zove Jesus!"
 
Uslijedila je dodjela Povjerenikovih nagrada:
 
 
 
 
A koga je Cantona proglasio stvarnom zvijezdom Eura, saznajte u videu:

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara