Kranjčar: Čekam Bišćanovu ispriku

IAKO zadovoljan igrom svoje momčadi u zadnje dvije kvalifikacijske utakmice, izbornik Kranjčar naglasio je kako prostora za pojačanje ekipe uvijek ima. Najzanimljiviji je, naravno, bio njegov osvrt na mogućnost povratka Igora Bišćana u reprezentaciju.

"Bišćana ću pozvati samo ako se napokon ispriča. Ja sigurno neću potegnuti do Liverpoola da bih ga nagovarao, on je na potezu" – izjavio je Kranjčar za Sportske novosti. Izbornik je čini se bacio lopticu, a sad je na Bišćanu da pokaže koliko mu je stalo do igre za reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez obzira na prvo mjesto u skupini, dobru igru i debakl Bugarske, izbornik naglašava kako ništa još nije gotovo. Za Hrvatsku prave kvalifikacije počinju tek na utakmici s Bugarskom 4. lipnja.  Bugare nikako ne treba podcijeniti, a 5 bodova koje su izgubili sigurno će im biti samo dodatni motiv da se iskažu u utakmici protiv Hrvatske. Dodatna otežavajuća okolnost je i činjenica da gostujemo u Bugarskoj.

"Na rastanku s nogometašima u Sheratonu najavio sam permanentno praćenje, bilo bi sjajno da i u klubovima budu standardni, čuvajući formu, čuvajući se ozljeda" – rekao je za Sportske novosti dodavši kako će reprezentacija u Sofiji biti u vezi učinkovitija i razigranija jer će domaćini biti prisiljeni na napad.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara