Kranjčar: Englezi me uvjeravaju da se ne moramo brinuti oko rezultata u Kijevu

Totalsport
Foto: AFP

NIKO KRANJČAR doživio je dva udarca u samo četiri dana. Naime, nakon što je s reprezentacijom Hrvatske teško poražen na Wembleyu, u subotu je na White Hart Laneu njegov Tottenham izgubio od Manchester Uniteda.

"A što se može reći kad izgubiš 5:1. Nema veze što nam je rival s druge strane bio impresivan. Ne treba tražiti riječi utjehe, jer se poraz jednostavno dogodio. Bila je to noć kad smo svi, osim Runje na vratima, stali, zakočili se. Bol i žal ostaju, ali treba sve to pokušati što prije preboljeti", rekao je Niko Kranjčar za VL.

"Opravdanja nam sad ne trebaju, jednostavno se ne možemo opravdati, poraz je bio težak, no ova reprezentacija vratit će se na najbolji mogući način. Mi smo i dalje reprezentacija koja spada u svjetski top deset", dodao je Kranjčar.

Niko uvjerava hrvatsku naciju kako će Englezi pošteno odraditi utakmicu u Ukrajini.

"Ma, neće oni izgubiti. Pričao sam s dečkima iz kluba, uvjeravaju me da nema šanse da izgube i da će odigrati maksimalno. Nisu oni takav mentalitet da bi kalkulirali. Vjerujem da će igrati sa stopostotnim angažmanom u toj utakmici", istaknuo je na koncu Kranjčar.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara