Kranjčar Englezima: Pokazat ćemo cijeloj Europi koliko smo dobri!

"IDEMO na Wembley pokazati koliko smo dobri. To želimo učiniti u Engleskoj", odlučno je poručio Englezima uoči sutrašnje, za njih krucijalne, utakmice trenutačno najbolji veznjak Portsmoutha, Niko Kranjčar.

Nakon kaljuže u Skopju  i nemogućih uvjeta u kojima se nisu mogle pokazati kvalitete koje posjeduju, Kranjčar smatra da će na Wembleyu biti sasvim drugačija priča koja puno bolje odgovara Hrvatskoj.

"Wembley će nam odgovarati, puno se bolje osjećamo kad imamo loptu u nogama i tako ćemo pokušati igrati sutra. Želimo poslati poruku cijeloj Europi koliko smo dobri. Osim toga imamo veliku odgovornost pokušati pobijediti ovu utakmicu. Izrael je pokazao kako se u sportu treba ponašati. Dali su svoj maksimum protiv Rusa iako nisu trebali pobijediti."

Bivša Dinamova i Hajdukova zvijezda smatra kako nije izgledno da će sutrašnji dvoboj završiti neodlučeno.

"Ne vidim da bi utakmica mogla završila neodlučeno. Englezi ne znaju igrati na nulu. Pokazali su to u Rusiji. Imali su vodstvo od 1:0 i svejedno su išli po drugi gol. Iznenađen sam rezultatima Engleza u ovim kvalifikacijama, zato što su inače uistinu dobra momčad i imaju odlične igrače što dokazuju kroz Premierligu i Ligu prvaka svakog tjedna."

Iako se Hrvatska kvalificirala na Euro, Kranjčar je još jednom poručio Englezima kako će učiniti sve da im zagorčaju život i  pobjede ih na Wembleyu.

"Mi smo se već kvalificirali, ali ćemo pokušati igrati našu igru. Onako kako smo igrali u Zagrebu kad smo vas pobijedili", zaključuje Kranjčar.

M.P.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara