Kranjčar: Imam kvalitetnu ekipu, očekujem iskorak

Kranjčar: Imam kvalitetnu ekipu, očekujem iskorak

Tekst: M.M.
Foto: Cropix

ZLATKO KRANJČAR objavio je popis reprezentativaca za prijateljski dvoboj s reprezentacijom Makedonije, koji je na rasporedu 3. ožujka. Kao što je bilo i očekivano, Cico nije mijenjao popis svog prethodnika na klupi Crne Gore Zorana Filipovića.

"Kao što vidite, nisam otkrio ništa novo. Sve su to dobri i provjereni igrači koji, osim Pejovića, igraju u inozemstvu. Mislim da nisam pogriješio u odabiru, a nadam se da će svi kandidati opravdati poziv. Ekipa je dobra, kvalitetna i s potpunim pravom možemo se nadati dobrom rezultatu", rekao je Kranjčar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tražit ću od igrača da se stave u situaciju prave natjecateljske utakmice. Uvijek ćemo težiti dobrom rezultatu, pa je logično da tako bude i na mom debiju. Odredit ćemo i određene taktičke zadatke kako bismo korigirali neke stvari u igri i pokušali naći viziju za ono što nas očekuje u svibnju, kada ćemo odigrati dvije prijateljske utakmice i generalnu probu za kvalifikacije u kolovozu. Želimo napraviti iskorak. Moj moto je da uvijek očekujem nešto više. Mislim da na osnovi momčadi kojom raspolažem imam pravo očekivati iskorak", dodao je.

Iako postoji nekolicina reprezentativaca koji nisu standardni u svojim klubovima, Kranjčara to ne zamara...

"Iskustvo me uči, posebno dok sam bio selektor Hrvatske, da kvalitetan nogometaš svojim motivom i pristupom u reprezentaciji lako nadoknadi ono što je propustio u klubu. Zato je najbitnije da dođu svi zdravi", istaknuo je Kranjčar, koji je otkrio kako će u svibnju odigrati u Oslu prijateljski susret s Norveškom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara