Kranjčar najbolji u Portsmouthu, Ćorluka jedini pozitivan u debaklu Cityja

NOVINARI Sky Sportsa bili su puni hvale za igru Nike Kranjčara i Vedrana Ćorluke, makar je Portsmouth doživio domaći poraz od Fulhama, a Manchester City je primio osam pogodaka kod Middlesbrougha.

Kranjčar je dobio iznimno visoku ocjenu (8) u porazu Portsmoutha od Fulhama na svom tetrenu 1:0. Ocjene 5 i 6 dominiraju za igrače Portsmoutha, a iz tog sivila su se, po njihovom sudu, izdignuli tek Hreidarsson (7) i Niko Kranjčar (8), za kojega se govori kako ima "žicu za nogomet, ali u nedjelju nije imao s kim igrati".

U Timesu, pak, nisu bili toliko oduševljeni igrom Kranjčara, pa su mu dodijelili ocjenu 6 koja se vezala za još sedmoricu igrača Portsmoutha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vedran Ćorluka je po Sky Sportsu bio uvjerljivo najbolji igrač Manchester Cityja (ocjena 6) koji je poražen kod Middlesbrougha 8:1. Spominje se kako je bio jedini pozitivan u sramotnoj igri Cityja, pa su ostali igrači dobili ocjene 2, 3 i 4. No, kao u slučaju Nike Kranjčara, tako su u Timesu i Ćorluki spustili ocjenu. Dobio je peticu, ali je i po njihovom mišljenju bio "jedan od boljih u katastrofalnom porazu". 

Totalsport
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara