Kranjčar: Neka nas ispljuskaju

MLADI kapetan Dinama proživljava najteže trenutke karijere. Njegov klub nalazi se u najvećoj krizi u povijesti HNL-a, on sam na terenu ne pruža ni deset posto onog što se od njega očekuje, a ono najgore je doživio u zagrebačkom hotelu Sheraton, kad je jedva izbjegao fizički napad gnjevnih navijača.

Podsjećamo, neposredno prije ulaska u autobus koji je hrvatske reprezentativce trebao odvesti u Čatež, nekolicina BBB-a prijetila je Kranjčaru, Pranjiću i Agiću uzvikujući "Zar vas nije sram?!".

"Grozno, ne znam što bih mogao drugo reći. Ako navijači misle da ćemo igrati bolje ako nas pretuku, spreman sam i na to. Neka nas ispljuskaju." – izjavio je Niko u razgovoru s novinarom Večernjeg lista.

Iako je ustvrdio kako se ne boji za sebe, Niko se složio s mišljenjem novinara "Večernjeg" koji je ustvrdio da se pritisak navijača pretvorio u fizičku prijetnju.

Niko vidi samo jedno rješenje za katastrofalnu situaciju u klubu: "Moramo sve pobijediti, proći Šveđane u Europi, osvojiti prvenstvo i kup."

Kapetana Dinama, koji bi trebao preuzeti playmakersku ulogu u hrvatskoj reprezentaciji pod vodstvom svog oca, izbornika Zlatka Kranjčara, uskoro očekuje još jedna bitna utakmica. Hrvatska će protiv Mađarske, koja je preporođena dolaskom novog izbornika Lothara Mathaeusa, pokušati izboriti prve bodove u kvalifikacijama za SP 2006.

Na pitanje hoće li iskreno reći svom ocu izborniku ne bude li se osjećao spreman za utakmicu s Mađarima, Niko je odgovorio potvrdno.

Jutarnji list u izdanju od utorka donosi zanimljivo objašnjenje pada igre zagrebačkog Dinama. Naime, navodno su tri nogometaša Dinama u svojevrsnom ljubavnom odnosu s istom ženskom osobom, a jedan od njih je i Niko Kranjčar. Upravo zbog toga Niki je, piše "Jutarnji", popustila koncentracija na terenu. Iz Maksimira je pak procurila priča kako je dotična gospođica jedna od voditeljica na RTL Televiziji.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara