Kranjčar: Razočarani smo nastupima u ovim kvalifikacijama

Tekst: Totalsport
Foto: Cropix

PRED subotnju utakmicu Ukrajine i Engleske otočki mediji posebno su fokusirani na hrvatske igrače u Tottenhamu. Tako je Niko Kranjčar ustvrdio da je razočaran ovim kvalifikacijama, a njegove riječi prenosi extrafootie.co.uk.

Pred subotnju utakmicu Ukrajine i Engleske otočki mediji posebno su fokusirani na hrvatske igrače u Tottenhamu. Tako je Niko Kranjčar ustvrdio da je razočaran ovim kvalifikacijama, a njegove riječi prenosi extrafootie.co.uk

Kranjčar i Ćorluka bit će spremni za utakmicu, a oba igrača već su rekla kako očekuju da Englezi svladaju Ukrajince u gostima. Kranjčar je dodao kako nije zadovoljan natupima Hrvatske u kvalifikacijama.

"Ovisimo o Engleskoj i nadamo se da neće izgubiti u Ukrajini. Vjerujemo da ćemo se plasirati u dodatne kvalifikacije i u konačnici ostvariti plasman na SP", rekao je Kranjčar za engleske medije, pa iskreno ustvrdio:

"Razočarani smo igrom u ovim kvalifikacijama, pogotovo u domaćoj utakmici protiv Engleske i s dva remija s Ukrajinom. To su utakmice iz kojih smo trebali više uzeti, da je tako sada bi sve bilo drukčije", rekao je Kranjčar.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara