Kranjčar: Rennes je bio zainteresiran, ali ne razmišljam o odlasku iz Portsmoutha

NIKO KRANJČAR otkrio je kako je francuski Rennes bio jedan od klubova zainteresiranih za njegove usluge, no hrvatski reprezentativac o odlasku iz Portsmoutha još ne razmišlja.

"Iz Rennesa su bili zainteresirani, ali trenutno niti ne pomišljam na napuštanje Portsmoutha. Više klubova pokazalo je zanimanje, ali sretan sam ovdje.", prenio je Kranjčarovu izjavu portal tribalfootball.

"O Portsmouthu ovisi hoće li me ikad htjeti prodati. Imam 22 godine i dovoljno vremena. Svaki nogometaš želi igrati što više u svom klubu, ali zadovoljan sam svojim dosadašnjim učinkom. Normalno je da želim ubaciti u višu brzinu i možda igrati još bolje i znam da to mogu, ali ima vremena za to.", objasnio je Kranjčar da je svojom minutažom u Premiershipu zadovoljan.

Najvažnije za igrača je, prema Kranjčaru, povjerenje trenera, a Harry Redknapp često govori da je Niko igrač pred kojim je velika karijera.

"Harry mi je velika pomoć. Normalno je da igraču treba period prilagodbe kad dođe iz druge lige, gdje je drugačiji stil i ritam igre. Svi veliki igrači, poput Ševčenka, trebali su neko vrijeme da se prilagode novom okruženju, ne samo u Engleskoj, u Španjolskoj i Italiji također.", zaključuje Kranjčar, kojeg su prije prijelaznog roka povezivali s transferima u Francusku i Španjolsku, no čini se da Kranjačar ipak ostaje u engleskom prvoligašu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara