Kranjčar: S Hajdukom se rastajem za 4 milijuna eura

O NJEMU se mjesecima vode žestoke polemike, snimaju ga inozemne tv kuće, lome se koplja velikih europskih klubova. U Splitu ne mogu dočekati da na stol konačno stigne i službena ponuda, nadaju se izlasku iz krize, ili barem, saniranju dugova. Čini se i kako sam Niko Kranjčar razmišlja isključivo o europskim travnjacima, pitanje je tek hoće li odlazak pričekati ljeto, ili su u Splitu spremi poslovati već sada.

Kako tvrdi najtalentiraniji hrvatski nogometaš, šanse da prezimi na Poljudu su 50:50.

"Sve je na nekih pedeset posto, i ostanak i odlazak. Sve ovisi hoće li netko doći s ponudom koju klub ne može odbiti." - tvrdi Kranjčar.

Kako sada stvari stoje, Hajduku bio trebalo čak i više negoli se na Kranjčaru da zaraditi. Grgić je skupio milijun za Moranara, kad ono, na vrata je pokucao i Slišković. O Dragičeviću i zaboravljenim veteranima da i ne govorimo.

"Ja sam se pripremio i na ostanak u Hajduku. Koncentriran sam na sezonu, želim profesionalno odraditi posao do kraja. Ako puno očekujete od prijelaznog roka, a sve na kraju propadne, čovjek može biti razočaran. Ipak, sve će biti definirano već prvih dana siječnja, ne želim živjeti u neizvjesnosti. Ponuda može doći i zadnjeg dana prijelaznog roka, pa ako Hajduku odgovara, ako je i meni dobra, rastat ćemo se." - pojasnio je Niko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovoga puta naša zvijezda odlučila je otići malo dalje, pa nam je servirala i cijenu koja bi bila dostatna za odlazak u velikom stilu.

"Ako netko dođe s četiri ili pet milijuna, klupsko stajalište je da me se proda." - potvrdio je Kranjčar.

Prema navodima Jutarnjeg lista, u igri su još uvijek Lyon, PSG i Bayern, ali i neki klubovi s Otoka.

"Glupo je govoriti o imenima klubova dok sve ne bude gotovo, a i ja ću ispasti neozbiljan." - dodao je Hajdukovac.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara