Kranjčar suspendiran zbog izjava o Jurčeviću

Kranjčar suspendiran zbog izjava o Jurčeviću

KAPETAN Dinama Niko Kranjčar kažnjen je s deset tisuća kuna novčane kazne i jednom utakmicom neigranja zbog izjave za Sportske novosti, kojom je za neuigranost momčadi optužio trenera Nikolu Jurčevića.

Kranjčar tako neće igrati u subotu protiv Osijeka, a odluku o kažnjavanju kapetana donio je sam trener Jurčević.

"Zbog takvih izjava, Niko je kažnjen s deset tisuća kuna i jednom utakmicom neigranja, protiv Osijeka u subotu. Nema nikakve polemike, on je prešao granicu i kažnjen je u skladu s klupskim pravilnikom." – izjavio je Jurčević za Večernji list.

"Čekao sam da vidim hoće li mi prići i reći da su njegove riječi krivo protumačene, tada bismo mogli razgovarati. Ali, on to nije učinio i odlučio sam ga kazniti. Odluka je moja, autonomna, nisam razgovarao ni s kim iz uprave. Svlačionica je moje područje." – odlučno je zaključio trener "plavih".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jurčević je rekao da o oduzimanju kapetanske trake nije bilo riječi. Kapetan protiv Osijeka bit će Hrvoje Štrok.

Odluku o kazni Niko Kranjčar je primio s nezadovoljstvom, te kazao da bi on kao kapetan trebao imati pravo glasa o problemima u momčadi.

"Iznenađen sam trenerovom odlukom. Ako on želi kapetana koji će šutjeti i nemati pravo glasa, neka mi to kaže. Uvijek ću stati iza igrača, a mislim da nisu samo oni krivi za lošije rezultate i igre, valjda postoje još neki krivci." – kazao je Niko.

Kranjčar je na kraju istaknuo da ga ovo neće požuriti u odluci da ode iz Dinama.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara