Kranjčari odgovorili na Mamićeve napade

Kranjčari odgovorili na Mamićeve napade

IZBORNIK Zlatko Kranjčar i njegov sin Niko odgovorili su na teške optužbe izvršnog dopredsjednika Dinama Zdravka Mamića, koje je ovaj protiv obojice iznio u srijedu u razgovoru za Sportske novosti.

Najoštriji je bio mladi Dinamov kapetan, Niko Kranjčar, kojeg je Mamić proglasio glavnim krivcem za loše rezultate Dinama u novoj sezoni.

"Mamić je, zapravo, najviše rekao o samome sebi." – komentirao je Kranjčar junior Mamićev ispad u Sportskim novostima. No, odmah je dodao kako nije došlo do nikakve pobune igrača, te da je sasvim normalno da igrači žele razgovarati s čelništvom kluba o krizi u koju je Dinamo zapao.

"Bilo bi mnogo prirodnije da neke stvari saznamo u razgovoru, a ne iz novina." – kazao je Niko komentirajući Mamićevu najavu novčane kazne za igrače i trenera Gračana zbog prvenstvenog poraza od Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U istom intervjuu Sportskim novostima Mamić je napao i izbornika Zlatka Kranjčara, proglasivši dvije pobjede u kvalifikacijama za SP "pukom srećom". Mamić je Cicu optužio i za Nikinu lošu fizičku spremu.

Zlatko Kranjčar se u razgovoru za Večernji list nije previše želio baviti Mamićem, no ipak je kratko komentirao njegove izjave.

"Žao mi je što je Mamić pod stresom i što se mora liječiti, želim mu da to brzo riješi." – kazao je Cico Kranjčar, naglasivši kako ima važnijeg posla od bavljenja Mamićem.

Na kritike o lošoj formi svog sina, kojima se nedavno pridružio i Ćiro Blažević kazavši kako on Niku ne bi zvao za predstojeću utakmicu protiv Bugarske, Kranjčar je odgovorio: "Za taj posao postoji izbornik, on odlučuje i odgovara. Uostalom, ako je naš nogomet spao na to da samo komentiramo izjave jedne ili dvije osobe - jadni smo. I neću komentirati, držim da je reprezentacija na dobrom putu, a sve ovo o čemu sad pričamo, sporedno je."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara