Krenuo HNL manager

Krenuo HNL manager

PRED nastavak natjecanja domaće nogometne lige, započinje i nova interaktivna i multimedijalna igra "HNL Manager", koju je osmislio Joško Lokas, a u organizaciji Adria AMS-a, Udruge Prve HNL, HTnet-a, te Jutarnjeg lista i Sportskih novosti.

Svi ljubitelji nogometa moći će, kaže se u najavi, na HTnet portalu, na adresi www.hnlmanager.com ili pak putem SMS poruka, detaljno upoznati igrače i klubove Prve HNL, te izabrati momčad i voditi je do (većeg ili manjeg) uspjeha.

Kako je pratiti "svoje" igrače vrlo zabavna stvar, nije nemoguće da ova igra podigne i interes javnosti za HNL. Što ne bi trebalo biti preteško, jer manji interes od postojećeg gotovo da nije moguć.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane, iskusni natjecatelji u igrama ovog tipa, znat će da će biti strašno teško odabrati momčad za koju navijate u pravim utakmicama, primjerice na derbiju Dinamo - Hajduk, osobito ako za vašu momčad brani Runje, a napada Da Silva.

Nagrada za pobjednika, koji u okviru zadanih fantasy sredstava, okupi momčad koja će se najmanje ozlijeđivati a najviše zabijati, je put u Portugal za dvije osobe. Karte za utakmice nažalost neće dobiti, jer UEFA brani podjelu nagrada putem nagradnih igata.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara