Kud plovi ovaj brod? Hajdukovci Dugopolje zamijenili trajektom, na Poljudu red za ulaznice

Foto: Vladimir Dugandžić, /Cropix

DVODNEVNU izolaciju prije europskog dvoboja sa Zenitom u četvrtak Hajduk je ovaj put pronašao na Špacinom otoku - Braču. Ipak, nije se Bili brod zaputio do Poklepovićeve Milne, već će prijeko potrebni smiraj nakon katastrofalnih igara i gungule oko izbora novog i razrješenja starog trenera potražiti na Postirama.

Mirnu bračku luku odabrali su Hajdukovci nakon što su proteklih mjeseci karantenu prije važnih utakmica provodili u Dugopolju i tamošnjem hotelu Katarina. Bivši trener Špaco želio je momčad skloniti na Brač već u ponedjeljak, ali kako su se u međuvremenu dogodile poznate promjene, Hajduk se preko kanala otisnuo danas i vraća se tek prije utakmice s liderom ruskog prvenstva. Privremeni trener Goran Vučević će čak dva puta napraviti turu do otoka i nazad, jer sutra će se obratiti novinarima, da bi se odmah potom vratio na Brač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sudeći po fotografijama, igrače je silno razveselio "izlet" na Brač, jer iako je situacija u klubu trenutno sve samo ne vesela, smijeh im nije silazio s lica, a Subašić je stigao gimnasticirati na "prečki" terase broda.Iako Vučević ističe kako se na nagovor gradonačelnika Keruma vratio da pomogne samo na "dvije-tri" utakmice, klupski vrh će učiniti sve da voditelja Hajdukove omladinske škole nagovori na ostanak na klupi barem do kraja jesenske polusezone.

Dok "na katu" traju konzultacije i kadrovske pretumbacije, dolje, na ulazu u suvenirnicu, opet scena kojoj smo svjedočili prije bukureštanskog Dinama, Unireje i Anderlechta - narod ne pita tko je trener i u kojem sustavu će Hajduk igrati protiv kombinirane Spalettijeve momčadi, nego je kao i prije navedenih utakmica pohitao po ulaznice i opet se stvorio red, tako da nema sumnje kako će Zenit dočekati ispunjen Poljud.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara