Kukoč: Volio bih odigrati još jednu sezonu u Bullsima

ZBOG brojnih ozljeda, koje ga nisu nimalo štedjele, Toni Kukoč je razmišljao o povlačenju s parketa. Međutim, Toni, za kojeg su zainteresirani San Antonio Spursi i Miami Heatsi, kaže kako bi volio odigrati još jednu sezonu u Chicagu.

"Točno je da me zovu Spursi i Miami, ali nekako bih najradije još jednu sezonu odigrao u Bullsima, jer u Chicagu imam kuću. Da nisam imao prilike osvojiti NBA prsten sigurno bih odabrao San Antonio ili Miami." - rekao je Toni za Novi list.

Zbog mnoštva ozljeda Kukoč je razmišljao i o povlačenju s parketa.

"Na početku prošle sezone imao sam problema s kukom i pomislio sam da je došao kraj moje karijere. Nakon što sam sanirao taj problem odigrao sam pedesetak i više utakmica bez problema i to mi je dalo nadu da bih mogao odigrati još jednu sezonu." - objašnjava Kukoč.

37-godišnji košarkaš tvrdi da mu nikada nije dosadno igrati košarku, ali zbog terapija nije mogao igrati sa 100 posto učinka.

"Problem su mi terapije koje su mi svaki dan uzimale po dva-tri sata da bi se odigralo nekih 15-20 minuta. To me ubijalo." - rekao je Toni koji smatra da se posljednjih godina podigla kvaliteta hrvatske košarke.

"Hrvatska reprezentacija je pokazala napredak posljednjih godina, na posljednjem prvenstvu izgubili su tri susreta s pola koša. Kada se prijeđe ta granica dobije se na sigurnosti. Ako naši igrači budu vjerovali u sebe mogu se očekivati još bolji rezultati." - zaključuje Toni Kukoč.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara