Kupiš Real, dobiješ Dinamo: Ajax zbog slabe prodaje kartu za Dinamo dodaje kao bonus

Kupiš Real, dobiješ Dinamo: Ajax zbog slabe prodaje kartu za Dinamo dodaje kao bonus

Foto: AFP

NAJJEFTINIJA ulaznica za utakmicu Ajaxa i Dinama na amsterdamskoj Areni košta 32 eura, a najskuplja 75. Iako karte koštaju gotovo jednako kao i za domaće utakmice Dinama u Ligi prvaka, to u zemlji s nekoliko puta višim standardom od hrvatskog nije dovoljno da navijače nizozemskog prvaka privuče na odlučujuću utakmicu Ajaxa u Ligi prvaka.

Ajaxove navijače ne zanima Dinamo i ključna utakmica za "proljeće u Europi"


Ajax bi pobjedom nad Dinamom, uz očekivani poraz Lyona od Reala, čvrsto prihvatio drugo mjesto u skupini Lige prvaka, ali izgleda kako ni to nije dovoljan mamac za navijače, iako je trener De Boer javno zatražio da protiv Dinama ispune tribine, a Van der Wiel im poručio da im pomognu u ključnoj utakmici za prezimljavanje u Europi.

Kupiš Real, dobiješ Dinamo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog toga su u Ajaxu samo dva dana prije utakmice s Dinamom pribjegli "akciji paket", ili kako su je nazvali "Duo-ticket Ajax - Zagreb & Madrid", u sklopu koje navijači povoljno mogu kupiti ulaznice za obje preostale domaće utakmice u skupini Lige prvaka. Osim Dinama u srijedu, osiguravaju kartu za Real u zadnjem kolu 7. prosinca. Taj paket košta od 85 do 193 eura, ovisno naravno o mjestu na tribinama.

Kibici dubljeg džepa i "prijatelji kluba" ne bojkotiraju izlet u Amsterdam


Bojkot BBB-a, barem kada su u pitanju europske utakmice, još uvijek je na snazi, ali to ne priječi dosta ostalih navijača Dinama da krenu na gostovanje prema ne samo nogometnoj, nego i hedonističkoj metropoli. Poznate su mnoge draži koje Amsterdam nudi, a totalnom provodu je ništa manje teško odoljeti nego totalnom nogometu.

U Dinamu su objavili kako je svim navijačima koji su u klub poslali zahtjev za izdavanje kupona za utakmicu Ajax - Dinamo u Nizozemskoj, zahtjev i odobren. Navodno je prodano oko 500 kupona. Navijači su te vaučere plaćali u protuvrijednosti 50 eura, a njih na stadionu u Amsterdamu trebaju zamijeniti za ulaznice.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara