Kuže: Dinamo će ove sezone imati s kim odmjeriti snage u prvenstvu

Kuže: Dinamo će ove sezone imati s kim odmjeriti snage u prvenstvu

JOSIP KUŽE nakon osvajanja Superkupa nije krio zadovoljstvo. Rezultat, ali i podrška s tribina išli su mu u prilog. Njegovi nogometaši su pred 13,000 navijača svladali Rijeku 4:1 te osvojili ovogodišnji prvi trofej.

"Veselim se trofeju i pobjedi. Pokazali smo dobru igru, igrači su bili raspoloženi. Naša igra teži kombinatorici, a ne nabacivanjima i centaršutevima, takav je profil naših igrača." - kazao je Kuže nakon susreta u kojem je Dinamo slavio 4:1 protiv Rijeke.

"U drugom poluvremenu nestalo nam je svježine i pokretljivosti, Rijeka nas je blokirala, u sredini nismo imali slobodnog čovjeka i protivnik je postao opasan u kontranapadima. No, uveo sam nove igrače i situacija se bitno popravila. " - dodao je trener Dinama, pa nahvalio Bad Blue Boyse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio sam u strahu jer nisam znao hoće li doći navijači, ali opet su me oduševili." - ustvrdio je Kuže.

"Ne bojim se da Dinamo ove sezone neće imati s kim odmjeriti snage u prvenstvu, tvrdim da je hrvatska liga jaka u usporedbi s nekim drugim ligama koje pratim." - dodao je.

"Znam da ću imati stotinu oponenata kad ovo kažem, ali mi se za Europu pripremamo zadnja dva-tri mjeseca, a ne samo kroz našu ligu. Odigrali smo na pripremama s izrazito jakim europskim momčadima. Ipak, još uvijek ne mogu reći početni sastav za Ekranas. Drpić je u konkurenciji, ne znam hoće li Mamić biti spreman za taj susret." - zaključio je Kuže.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara