Kuže: Ne odustajem od Lige prvaka!

Kuže: Ne odustajem od Lige prvaka!

NAJCRNJE noćne more Josipa Kužea pretvorile su se u javu. Ždrijeb u švicarskom Nyonu, kao prepreku na ulaz u toliko željene elitne skupine Lige prvaka, namijenio mu je Arsenal, "najjaču momčad na svijetu".

Friedrich Stickler, čelnik UEFA-ine komisije za natjecanje nije Dinamu donio sreću, izvukao je kuglicu koja je bila par "Topnicima".

Muk nakon objave ždrijeba u Maksimirskoj 128 prekidale su tek utjehe kako će neki vidjeti London, kako će Maksimir imati spektakl. Međutim, Josip Kuže je bio neraspoložen kao rijetko kad.

"Razmišljam racionalno, a ne kao mnogi u ovome trenutku emotivno. Pripremao sam momčad da budemo uspješni, igramo u Ligi prvaka, nikad nisam razmišljao o spektaklu. Uz sve to cijelo vrijeme sam govorio samo ne Arsenal, samo ne Arsenal.." - prisjeća se Kuže.

"Oni su najjača natjecateljska ekipa na svijetu, imaju odličnu organizaciju igre, izrazito kvalitetne pojedince. Siguran sam kako bi, da im nije isključen igrač u finalu, osvojili Ligu prvaka." - opisao je neželjene protivnike Dinamov trener.

Kuže se ipak nije unaprijed predao, još postoji vjera kako bi uz puno faktora i Dinamo mogao proći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svjestan sam mogućnosti da Dinamo prođe, no sada je teško reći. Malo sam neraspoložen, ali napravit ćemo sve kako bi se pripremili." - dodao je.

Prva utakmica igra se u Maksimiru za dva tjedna, a u klubu smatraju kako bi im više odgovarala uzvratna utakmica pred domaćom publikom.

O pojačanjima za Arsenal također ne razmišljaju jer novi igrači ne bi mogli biti prijavljeni za taj susret.

"Želio sam da igramo u Ligu prvaka, čak i sada o tome razmišljam. Vjerujem ekipi jer naša momčad je dobra.." - zaključio je strateg "Modrih" koji će početkom kolovoza pred sobom imati možda i najveće iskušenje u trenerskoj karijeri. Uspije li, bit će upisan u povijesne knjige hrvatskog nogometa, no ispadne li, nitko mu neće prigovoriti.

Srđan Hebar

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara